Hvordan avsløre en anonym blogger:) Slarva gir deg oppskriften:)Jeg ser at en anonym blogger undrer seg på hvordan noen kan finne en anonym blogger, som ikke under noen omstendighet har lagt ut opplysninger om seg selv. Hverken IP nummer eller noe annet går an å spore:)

Vel, slarva er jo flink med slike ting som mange vet:) Så jeg hjelper gjerne i dette spørsmålet her:)

For det ligger alltid et spor...alltid en opplysning en kan få nytte av. Det blir som et stort puslespill eller en ligning der man vet A...

Når det gjelder min " anonymeblogger" om jeg ville finne henne, ville jeg ha gått gjennom innleggene til bloggeren...kommentarene..alt:)

La oss si at min blogger er fra en mindre by som hun oppgir selv på bloggen..okey...da vet jeg hvilken by hun bor i. Hun har lagt ut riktig alder går jeg ut i fra..da vet jeg to ting om denne anonyme bloggeren:) Samt at jeg vet at det dreier seg om en kvinne ..

Kanskje hun har mistet noen som hun blogger om der hun oppgir alder? Da vet jeg tre eller fire ting om den jeg vil finne.

Kanskje hun har hatt familiære konflikter hun blogger om?

Kanskje hun i en kommentar forteller at det er minst en person til i hustanden..et barn kanskje? Da vet jeg enda mer om denne anonyme bloggeren. Jeg begynner kanskje å lete etter barnets blogg? Kanskje dette barnet har kommentert ofte hos den "anonyme bloggeren" og at det er alment kjent at dette er barnet. Okey.. la oss si at barnet legger ned bloggen sin..og starter en ny blogg, da besøker barnet sine gamle bloggvenner og skriver følgende" husker du meg, ja den forrige bloggen min hette "blabla"? Da våkner slarva:) Plutselig er det bortkomne barnet kommet til rette igjen:) Da har slarva fått et viktig spor:)

Når jeg så har funnet barnet, begynner jeg kanskje å saumfare alt dette barnet skriver om på bloggen sin. Kanskje barnet er like anonym som sin mor men har delt sitt fornavn med alle. Dette barnet legger kanskje ut bilder av en eller flere hendelser som har gjort et stort inntrykk. Da vet jeg enda mer. For jeg gransker naturligvis bildene og kommentarene i innleggene til barnet. Her er det spor å finne selvsagt.

Kanskje dette barnet har bilde av noe meget spesielt, slik at jeg kan finne ut hvor i den lille byen hun befinner seg? Kanskje barnet blogger om noen i omgivelsene sine som gir slarva en ledetråd til Som foreksempel postnummer eller stedsnavn...eller i hvilken skole barnet sogner til..søke søke...google..plutselig vet slarva hvilken skole barnet til den anonyme går på...og da er postnummeret avslørt...Yeyyy!

Og da er det jo noe som heter skattelister... nå vet slarva hvilket postnummer hun skal søke på... at vi snakker om en dame i en viss alder...søke søke.. plutselig sitter slarva der med fire damer i passende alder...og alle har et navn:)

Google hjelper slarva nå... hun googler alle de fire navnene og VOILA! Vips kommer det kanskje frem et dokument..en tvist som har gått til topps i rettsvesenet foreksempel:) Nå mangler det ikke mange bitene i puslespillet:)

Og siden slarva er genuint nysgjerrig..husker hun plutselig et blogginnlegg som den anonyme bloggeren har skrevet om nettopp en tvist! Slarva sjekker og dobbeltsjekker alt..og joda... det er ikke tvil om at dette er den anonyme bloggeren som var så bombesikker på at hun/han var anonym...og  aldri la fra seg spor:(

Ja da har dere fått opplæring i hvordan en skal finne en anonym blogger folkens:)

En må være observant...en må legge sammen to og to...en må ha god huskesans...for alle bloggere forteller egentlig noe om seg selv..:)

Dette er kun et tankeeksperiment som jeg rotet i hop, så er det sagt:) Det er jo morsomt å leke frøken detektiv av og til, i hvertfall i tankene:)

 

 


33 kommentarer

Anonym

19.04.2012 kl.18:32

STALKER HERREGUD!!! HVORFOR VIL DU FINNE UT HVEM FOLK ER?!

SÅ STYGT GJORT HVIS DE ER ANYONYME BLOGGERE ETC!

... sorry..

☂ Mjiaow ♛

19.04.2012 kl.18:32

Hehehe... :P

Interessant ! ^^

slarveposten

19.04.2012 kl.18:34

Anonym: *LOL* tror du misforsto litt...dette ville jeg ha gjort..ingen sier at jeg har gjort det eller???

deveny

19.04.2012 kl.18:35

Jeg dritter egentlig i dette, om noen ønsker å være anonym, vel så er det greit for meg. Ikke noe å ta så på vei for....hihi.....men det er bare meg.....

klemz Deveny :-)))

slarveposten

19.04.2012 kl.18:41

deveny: Helt enig:) Hvem gidder å bruke tid på dette? Hihi...nå vet jeg at det er mange mange som har brukt mye tid på å finne slarva...derfor greit med bruksanvisning:)

maria

19.04.2012 kl.18:46

dette var veldig smart og nytenkende

slarveposten

19.04.2012 kl.18:47

maria: *LOL* neppe...men litt morro må en ha:) dette er jo et tenkt tilfelle uansett:) Ergo bare tull:)

deveny

19.04.2012 kl.18:51

Hvem du er.....hihi.....det kan du ha for deg selv.....:-), ikke så viktigt, så lenge ordene er bra....

slarveposten

19.04.2012 kl.18:53

deveny: Det er så sant som det er sagt Dev:) En og annen gang blir jeg tilstrekkelig nygjerrig, men da er det noe helt spesielt som gjør det:) Eller er det uinteressant for meg:)

deveny

19.04.2012 kl.18:54

Klart man kan bli nyskjerrig, men så tar resten av livet mitt over og jeg glemmer til neste gang noe blir interesant, og er det viktigt, vel så spør jeg direkte.....:-)))......

slarveposten

19.04.2012 kl.18:56

deveny: Ja livet er viktigste av alt...blogg er en stor men koselig bagatell egentlig:)
Men det skjer ting her..ja virkelig:)

whatwouldnemido

19.04.2012 kl.19:05

Dette er et innlegg mange burde lese, Slarva! Mange er alt for tankeløse over hva de legger ut, enten de nå prøver å være anonyme eller ei.

Hvis det virkelig er viktig for deg å være anonym (at du skriver om svært sensitive, personlige ting f.eks), da må du faktisk forandre på persondata og fakta, unngå bilder i stor grad osv.., og du må være überbevisst på hva du legger ut og hva som skrives i kommentarfelt.

Selv har jeg jo egentlig ikke "anonym blogg". Jeg har profilbilde og poster innleggene mine på Facebooksiden min. Men jeg kobler ikke navn og personopplysninger til bloggen. Sånn liker jeg det ;-)

PS! Får vel ønske Slarva-hunters lykke til...? trur de skal lete lenge etter fine "person-puslebrikker" i bloggen din... ;-)

whatwouldnemido.blogg.no

Anonym

19.04.2012 kl.19:14

Hvis man har en anonym blogg, men forteller venner og familie om navnet på bloggen. Er den anonym da??

slarveposten

19.04.2012 kl.19:14

Anonym: Jeg vil ikke si du er anonym da dessverre:)

slarveposten

19.04.2012 kl.19:18

whatwouldnemido: Nettopp WWND:) Mitt poeng er at det er SÅÅÅ enkelt så enkelt når folk legger ut bilder..opplevelser...you name it:)
Men der er jo slik vi mennesker er skapt..vi vil gjerne dele livet vårt eller det vi opplever...
Derfor må en være ytterst forsiktig om en vil være hundre prosent anonym:)
Hehe...jakten er som alltid i gang...men nå har jeg gitt oppskriften til hvordan finne meg...så får vi se da*LER*
Nei noen puslebiter tror jeg en kan se langt etter her...:)

Anonym

19.04.2012 kl.19:32

Vel, skjønne Slarva...da er det nok noen som ikke har lært leksen sin, eller rett og slett ikke skjønner hva anonymitet er. !!! Så det er på tide de/den tar hintet og slutter å klage over at noen har funnet ut hvem de er. Har nok bare seg selv å takke. Og skulle nå dette f.eks gjelde noen som skiver meget spesielle blogger, med meninger som til tider er ganske så hinsides, så må man bare forvente at de får svar på tiltalt. Har ikke min egen blogg, men har jo skjønt at det er litt kniving mellom enkelte bloggere, og det er jo bare morsomt for oss som leser blogger. Og en ting til, som blogger må du jo forvente at andre har ulike meninger om ting man skriver enn hva en selv har.. Så da får man jammen santen ha rygg til å tåle å høre de meningene uten å gå til angrep på de som skrev, eller begynne å kalle det mobbing. Klarer man ikke det så skjønner jeg ikke helt vitsen.. STÅ PÅ Slarva. Ha en superb kveld.:-)

Bestemors krok

19.04.2012 kl.19:36

Morsom den der for den som gidder å leite...uff...folk bruker da tiden sin på mye rart hvis de setter i gang med denne...hehehe

slarveposten

19.04.2012 kl.20:25

Bestemors krok: *LER* ja den som leter finner alltid:)
Men en skal vel nyte livet...hva med å kose seg på herregården? Med et aldri så lite glass chablis?:) Det er lykke det:)

slarveposten

19.04.2012 kl.20:42

Anonym: Er man med på leken må man tåle steken..sånn går regla:) Jeg syns det er interessant å se reaksjonene når bloggere som serverer drit får svar på tiltale....OMG.. da blir det liv i leiren du:)
Ha en fin kveld du også:)

Bestemors krok

19.04.2012 kl.20:55

Det er lykke det søta...heeeeelt enig meg deg jeg...:))

slarveposten

19.04.2012 kl.21:25

Bestemors krok: *LOL* du er velkommen med:) Så sitter vi og koser oss vettø...hihi.... kanskje vi slarver litt..men bare litt:) Mest av alt nyter vi dagen!:)

Bestemors krok

19.04.2012 kl.21:38

Livsnytere vi....heeerlig det, men litt slarv må vi nok ha...:))
Fantrastisk, hehe, skikkelig detektivarbeid for den som måtte ha behov for å trakkasere en og annen blogger ;) Jeg er sikkert ikke så vanskelig å finne selv siden både etternavn og annet har ploppet ut på kommentarfeltet ;)

vonhippie

19.04.2012 kl.22:25

Skjønner som regel hvem disse anonyme bloggerne er jeg og...og de som svarer med kommentarer... gidder ikke legge de ut en gang jeg, hvis ikke folk kan stå for det dem skriver...sånn er det bare :)

Bjørn-Ivar Bråten

19.04.2012 kl.23:26

Det værste av alt er at dette er en metode som brukes av noen(og har ingen særskilt i tankene) Metoden og bruk av manipulering av den annonyme kan gi resultater for den som leter. Har selv en gang brukt en del opplysninger for å finne folk (en gang) og fant ikke frem, men det skyldes sikkert at jeg ikke sammenfatttet opplysningene godt nok eller manglet et par vesentlige opplysninger. Nå fikk vi da kontakt til slutt på vedkommendes premisser, men fy så nysgjerrig jeg var på den personen. Poenget mitt at det finnes nok de som gjør dette med uærlige hensikter også. Oppfatter vel innlegget som mere en advarsel til de som ønsker å være annonym om hva de legger ut av opplysninger.

slarveposten

20.04.2012 kl.09:41

Bjørn-Ivar:) Ja dette var en advarsel til disse anonyme:) Når en vil være fullstendig anonym, kan en ikke samtidig legge ut en hel masse private opplysninger? Og blogginnlegg der en vil ha lesernes sympati og kommentarer på en privat hendelse...men samtidig tro at "ingen vet hvem jeg er":(
Men som sagt...dette var et tenkt tilfelle...men også en oppskrift som vil funke tror jeg:)
Jeg ville aldri ha brukt min viten om identiteten til en anonym blogger til å lage helvete for den anonyme...aldri.
Men jeg ville nok gjort bloggeren oppmerksom på at jeg "vet hvem du er":) Og det hadde nok vært flere grunner til det kanskje... men det slarva vet om andres identitet..det blir hos slarva:)

slarveposten

20.04.2012 kl.09:45

vonhippie: *LOL* ja det er sant... og anonyme som æreskjeller en ut...blir bare dumt..hvertfall hos deg..du er jo ikke anonym!
Men det er mange anonyme som løper ned dørene her og skjeller meg ut fordi jeg er anonym...hahahaha...da ler jeg! Og så oppfordrer disse anonyme idiotene meg til å stå frem! WTF! Stå frem selv først og fremst...hahaha:)

slarveposten

20.04.2012 kl.09:51

A little bit of all that's swe: *LOL* ja om man bruker sin viten på den måten..da er det kvalmende! Slarva hadde aldri gjort det...never...!
Men jeg har jo blitt utsatt for en jakt uten sidestykke her på bloggen..og mitt mottrekk er å finne ut mest mulig om disse som har gått i tropp for å finne min identitet...klart det, slarva er jo smart:)*LOL*
Og ja...jeg har funnet ut en hel masse om mine svorne "fiender", men jeg har IKKE brukt min viten mot disse:)
For meg er makten min "å vite" hvem som hater meg:) Da sitter jeg med kort på hånden jeg digger.. og da kan jeg velge å bruke dem som jeg vil..men ondskap driver jeg ikke med, derfor er de aller fleste veldig trygge..

Bjørn-Ivar Bråten

20.04.2012 kl.14:37

Regnet med det svaret ja, vi vet det finnes mange rare folk på nettet som misbruker opplysninger og lager falske profiler for å få kontakt med altfor unge jenter, dessverre. Nettet er og en sosial sone for mange men brukes altfor ofte til illegal aktivitet som kan og faktisk berører en del troskyldige mennesker. Ikke at det er galt å være troskyldig da:)

lenamon

21.04.2012 kl.23:14

Det er noe i det. Det er ikke vanskelig å finne ut hvem som er hvem, hvis man har lagt ut litt her og litt der av personlige opplysninger. Kleeem

slarveposten

22.04.2012 kl.11:07

lenamon: Ja det er sant:) En legger igjen spor...ha en fin søndag søte lenamon:)

smalo

22.04.2012 kl.13:58

Når ble det IKKE mulig å finne IP adresser O.o? Eehh...det er FULLT mulig for den som vet hva en skal se etter, og har de riktige programmene :)

slarveposten

22.04.2012 kl.15:53

smalo: Her har vi altså leneboytoy igjen folkens...

Skriv en ny kommentar

slarveposten

slarveposten

26, Asker

Rik, smellvakker, klok, blond, motefiksert, skeptisk, anarkist så lenge mor og far betaler for mitt morsomme liv.

Kategorier

Arkiv

hits